Nu kan läsarna kommentera artiklar på dn.se

By augusti 7, 2017Nyheter

I dag lanserades Ifrågasätts kommentarsplattform på Dagens Nyheters debattsidor på dn.se/debatt. Alla som skaffar ett Ifrågasätt-konto kan kommentera hos Dagens Nyheter och andra Ifrågasätt-partners när de ansluter sig. Om en månad kommer till exempel Gota Medias tidning Barometern att tillåta kommentarer på delar av sin sajt, och fler är på gång.

– Nu är det på riktigt. Från och med i dag kan alla diskutera artiklar och bidra till ökad dialog mellan Dagens Nyheters läsare, och mellan artikelskribenter och läsare, utan att behöva riskera hot eller trakasserier i kommentarsfälten, säger Gustav Hjärn, vd för Ifrågasätt.

Dagens Nyheter kommer att ha kommentarsfälten aktiverade under augusti månad, för att därefter utvärdera och se om man ska fortsätta, utöka eller avveckla kommentarsfälten.

Man kan registrera sig både i anslutning till en artikel på dn.se/debatt som har kommentarsfältet inlagt, och via Ifrågasätts portal.