Kommentera på Skånskan och Norra Skåne

By juni 28, 2018Nyheter

 

Lars Sjögren och Gustav Hjärn. Foto: Matilda Arborelius/SkD

Lars Sjögren och Gustav Hjärn. Foto: Matilda Arborelius/SkD

Från och med i dag kan Skånska Dagbladets och Norra Skånes läsare kommentera artiklar via Ifrågasätt. Skånska Dagbladet med Norra Skåne blir tidning nummer sju och åtta som samarbetar med Ifrågasätt, och de första i Skåne.

– Det är väldigt kul att kunna erbjuda våra läsare fler möjligheter att engagera sig och diskutera nyheter och frågor som påverkar dem, säger vd Lars Sjögren. Skånskan, och även Norra Skåne, har sedan starten alltid haft målet att vara en arena för debatt och diskussion, och vårt samarbete med Ifrågasätt blir en viktig del i detta.

För Skånskans och Norra Skånes läsare innebär samarbetet med Ifrågasätt att de, förutom att kunna kommentera på skd.se och nsk.se, även kan diskutera nyheter hos Ifrågasätts andra samarbetspartners, som Dagens Nyheter och Dagens industri.

– Som boende i Lund och med jobbet i Malmö tycker jag att det är väldigt kul att kunna välkomna Skånska Dagbladet och Norra Skåne till Ifrågasätt. Jag ser fram emot att följa andra läsares diskussioner om lokala idéer och händelser, säger Gustav Hjärn, vd och grundare av Ifrågasätt.