SPF Seniorerna lanserar kommentarer

By mars 29, 2019Nyheter

Nu kan läsarna av SPF Seniorernas tidning Senioren – nästan en kvarts miljon – diskutera nyheter, reportage och andra artiklar på senioren.se med hjälp av Ifrågasätts kommentarstjänst.

– Våra läsare är mycket engagerade och debattsugna, speciellt när det gäller nyheter och politiska förslag som rör dem. Men de tycker också om att diskutera allt från mat och trädgårdsskötsel till resor och mode. Jag tycker att det känns bra att nu kunna erbjuda dem ett säkert forum tillsammans med Ifrågasätt, säger Kristina Adolfsson, chefredaktör för Senioren.

Ett tjugotal dagstidningar använder sedan tidigare Ifrågasätt, och för väldigt många av Seniorens läsare innebär det att de kan använda samma konto för att diskutera på senioren.se som de redan använder för att kommentera artiklar hos sin lokala dagstidning. Senioren är den första tidningen som inte är en dagstidning som börjar använda Ifrågasätts tjänster.

– Att Senioren använder Ifrågasätts tjänster innebär ett steg framåt för Ifrågasätts arbete med att bredda vårt utbud, säger Gustav Hjärn, vd och grundare av Ifrågasätt. Fram tills nyligen har vi enbart fokuserat på dagstidningar och detta är vårt första steg i vår breddning att även börja leverera våra tjänster till magasin och mer intressefokuserade tidningar.